Praktische inform...

  • Casa viva

IMG_7759

Openingstijden:Casa Viva is geopend van maandag tot en met vrijdag van 7:30-18:00 uur. We zijn 52 weken per jaar open en alleen gesloten op nationale feestdagen. Uw kind kan alleen hele dagen terecht, we werken niet met halve of flexibele opvang. Indien het mogelijk is kan er een extra dag worden afgenomen of kan er geruild worden.

Inclusief:Casa Viva is inclusief voeding, luiers en verzorgingsartikelen. Alleen als uw kind aangepaste voeding krijgt bijv. bij een allergie dient u het zelf mee te nemen. Ook het groentehapje moet zelf worden meegenomen.

Breng/haal tijden:
U kunt uw kind in de ochtend brengen tot 9 uur en ophalen na 16:30 uur. Dit zijn vaste tijden i.v.m.derusttijdens ons dagelijkse programma. Wilt u van deze tijden afwijken geef het even door aan de leidsters

Ophalen door iemand anders:Als het kind door iemand anders wordt opgehaald/gebracht dan de ouders/verzorgers moet u dit op tijd doorgeven aan de leidsters. Wij mogen uw kind anders niet meegeven.

Wat neemt uw kind mee naar casa viva?
-reservekleding (het liefst makkelijk zittende kleding)
-communicatieschriftje
-sloffen
-slaapzak
-speentje/knuffel
-fles voor baby’s
-eigen voeding : (gekoelde) borstvoeding, groentehapje etc.

Wat hoeft u dus niet mee te nemen:
-luiers, billendoekjes, sudocreme, slabbers, spuugdoekjes, tuitbeker, eten (alleen bij speciale voeding en groentehapje)

Naam op persoonlijke spullen:Om kwijtraken van spullen te voorkomen verzoeken wij u om alle spullen van uw kind van naam of merkje te voorzien.
Tip:Op www.goed-gemerkt.nl kunt u eenvoudig verschillende soorten labels bestellen.

Verzekering:
Casa viva is gedurende de tijd dat uw kind opvang heeft verzekerd voor: ongevallen en wettelijke aansprakelijkheid
Casa viva is niet aansprakelijk voor stukgaan of kwijtraken van kleding en andere meegebrachte spullen

Ziek zijn:Kleine kinderen zijn vaker ziek dan een volwassene. Dit omdat zij nog weerstand moeten opbouwen. Wat als uw kind ziek is?

Op het kinderdagverblijf hebben wij een uitgebreid protocol waarin de meest voorkomende ziektes in beschreven staan, de herkenning daarvan, de incubatietijd en de behandeling van de ziekte. Het protocol geeft ook aan wanneer een kind wel of niet kan komen en welke extra zorg Casa Viva kan bieden.
Als een leidster op de groep vermoedt dat een kind ziek is, wordt het kind extra in de gaten gehouden . Zij beslist in overleg met de ouders of het kind kan blijven, opgehaald moet worden of dat er een arts ingeschakeld moet worden. Casa viva heeft een eigen huisarts.
! Bij medicijn gebruik moet er altijd een toestemmingsformulier door de ouder zijn ingevuld !

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook
Instagram