Praktische inform...

  • Casa viva

IMG_5016

Openingstijden:Casa Viva is open van 7:30 tot 18:00 uur, 52 weken per jaar, behalve op nationale feestdagen. Dat zijn:  Nieuwjaarsdag, Pasen, Koningsdag, Hemelvaart, Pinksteren, eerste en tweede Kerstdag. Op pakjesavond, kerstavond en oudjaarsdag zijn we tot 17 uur open. We zijn bewust tot 18:00 uur open, omdat het onze visie is dat kinderen de avondmaaltijd met de ouders nuttigen. Het is de bedoeling dat kinderen om 18 uur opgehaald zijn.

 

Inclusief:Casa Viva is inclusief voeding, luiers en verzorgingsartikelen. Alleen als uw kind aangepaste voeding krijgt bijv. bij een allergie dient u het zelf mee te nemen. Ook het groentehapje moet zelf worden meegenomen.

Breng/haal tijden: U kunt uw kind in de ochtend brengen tot 9 uur en ophalen na 16:30 uur. Dit zijn vaste tijden i.v.m. de rust tijdens ons dagelijkse programma. Wilt u van deze tijden afwijken geef het even door aan de leidsters.

Tussen 9:00 en 16:30 is de poort op slot en kunt u aanbellen bij de poort.

Ophalen door iemand anders: Als het kind door iemand anders wordt opgehaald/gebracht dan de ouders/verzorgers moet u dit op tijd doorgeven aan de leidsters. Wij mogen uw kind anders niet meegeven.

U moet dan de naam van de persoon doorgeven, de relatie tot het kind en het liefste een foto laten zien aan een van onze leidsters.

Wat neemt uw kind mee naar casa viva?
-reservekleding (het liefst makkelijk zittende kleding)
-communicatieschriftje
-sloffen
-slaapzak
-speentje/knuffel
-fles voor baby’s
-eigen voeding : (gekoelde) borstvoeding, groentehapje etc.

Wat hoeft u dus niet mee te nemen:
-luiers, billendoekjes, sudocreme, slabbers, spuugdoekjes, tuitbeker, eten (alleen bij speciale voeding en groentehapje)

Naam op persoonlijke spullen:Om kwijtraken van spullen te voorkomen verzoeken wij u om alle spullen van uw kind van naam of merkje te voorzien.
Tip:Op www.goed-gemerkt.nl kunt u eenvoudig verschillende soorten labels bestellen.

Verzekering:
Casa viva is gedurende de tijd dat uw kind opvang heeft verzekerd voor: ongevallen en wettelijke aansprakelijkheid
Casa viva is niet aansprakelijk voor stukgaan of kwijtraken van kleding en andere meegebrachte spullen

Ziek zijn:Kleine kinderen zijn vaker ziek dan een volwassene. Dit omdat zij nog weerstand moeten opbouwen. Wat als uw kind ziek is?

Op het kinderdagverblijf hebben wij een uitgebreid protocol waarin de meest voorkomende ziektes in beschreven staan, de herkenning daarvan, de incubatietijd en de behandeling van de ziekte. Het protocol geeft ook aan wanneer een kind wel of niet kan komen en welke extra zorg Casa Viva kan bieden.
Als een leidster op de groep vermoedt dat een kind ziek is, wordt het kind extra in de gaten gehouden . Zij beslist in overleg met de ouders of het kind kan blijven, opgehaald moet worden of dat er een arts ingeschakeld moet worden. Casa viva heeft een eigen huisarts.
! Bij medicijn gebruik moet er altijd een toestemmingsformulier door de ouder zijn ingevuld !

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook
Instagram