KDV Inschrijven

  • Casa viva

IMG_2555

Inschrijven

Heeft u interesse voor een plek op Casa Viva voor uw kind(eren)? U kunt zich al inschrijven als u of uw partner in verwachting is! Wat kunt u doen?

1) u belt Casa Viva voor een rondleiding.  Tijdens de rondleiding kunt u een kijkje nemen in de verschillende ruimtes en zal een leidster uitleg geven over de dagelijkse gang van zaken. Er is ook tijd om vragen te stellen.

Na de rondleiding kunt u bij interesse een inschrijfformulier meenemen of invullen. Het inschrijfformulier kunt u ook downloaden via de website. (Om de kinderen zo min mogelijk te storen worden de rondleidingen op een rustig tijdstip gehouden in de avond of in het weekend.)

2) als wij het inschrijfformulier retour hebben gekregen nemen wij contact met u op over de plaatsing en krijgt u een bevestiging van inschrijven.

3) Daarna krijgt u indien er plek is een contract toegestuurd . In het contract worden regels vermeld zoals; de dagen van de opvang, de betalingsvoorwaarden en de opzegtermijn. De plaatsing is definitief als het contract ondertekend teruggestuurd is.

Het contract, de plaatsing gaat altijd vanaf de 1e of de 16e van de maand in.

4) enkele weken voor de start van de opvang worden u en/of uw partner uitgenodigd voor een intakegesprek. Tijdens het intakegesprek bespreken we de details over het kind, zoals welke voeding het kind krijgt, de slaaptijden , de speelbehoeften en bijzonderheden. Ook bespreken we de wenperiode van het kind.

5) voor u, uw kind en de leidsters kan het fijn zijn om een paar keer te komen oefenen. Daarom mag uw kind 2 keer komen spelen om alvast een beetje te wennen. De dagen en tijden in overleg.

Subsidie

Vanaf 2007 zijn werkgevers verplicht in de kosten van kinderopvang bij te dragen. U ontvangt deze bijdrage via de belastingdienst.

De overheid draagt ook bij aan de kosten van kinderopvang, de hoogte is afhankelijk van uw toetsingsinkomen en het aantal kinderen dat opgevangen wordt.

Vraag als ouder op tijd de tegemoetkoming bij de belastingdienst aan! Kijk voor meer info op www.toeslagen.nl onder kinderopvangtoeslag. U kunt daar ook een proefberekening maken.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook
Instagram