Wie zijn wij?

  • Casa viva

casavivateam2

Wij zijn Barry en Marlies, eigenaren van Casa Viva. Samen met Lonneke en Tjetske vormen wij het vaste team van pedagogisch medewerkers bij Casa Viva!

Marlies (1982) is altijd al in de weer geweest met kinderen. Als tiener had ze al haar eigen< kinderopvang op vrijdagmiddag en zaterdagochtend! De PABO was een logische stap na de Havo. Maar voor de klas staan was het toch niet. Na 2 jaar bij een kinderdagverblijf gewerkt te hebben maakte ze haar droom waar: een eigen kinderdagverblijf waar de sfeer knus is en de kinderen met liefde verzorgd en begeleid worden! Naast het werken bij Casa Viva is ze een betrokken moeder en veel bezig met haar 3 jongens of eet graag gezonde hapjes met haar man Barry in een restaurantje. Een gezonde lifestyle is een grote passie en is iets waar ze elke dag mee bezig is. Gezonde voeding speelt een grote rol zowel thuis maar ook op de opvang. Als er dan nog tijd over is dan is ze graag creatief bezig, fotograferen, handlettering, naaien etc. maar avonturen beleven en op reis gaan is zeker ook favoriet.

In 2006 trouwde ze met Barry Megens (1977), toen banketbakker als beroep maar inmiddels opgeleid tot (vrijwillig) brandweerman en pedagogisch medewerker (spw3 behaald). Sinds 2013 is Barry ook eigenaar van Casa Viva waar hij met veel plezier werkt. Barry is erg actief en altijd in de weer op een creatieve manier. Hutten bouwen, gaten graven in de zandbak, stoeien etc. Ook vindt hij het leuk om iets lekkers te maken voor de kinderen en dan komt zijn baktalent weer naar boven!

Thuis is Barry vaak met zijn eigen jongens in de weer en is een betrokken vader. Lego bouwen, bioscoop en samen klussen is favoriet. Barry is dan ook echt een handige Harry en heeft in een mum van tijd weer wat in elkaar getimmerd.
In zijn vrije tijd is hij dan ook graag creatief bezig met hout maar oude auto’s opknappen is dan het meest favoriet. Ivm de komst van kleine Dorus is de oude mini verruilt voor een volkswagenbus waar we hopen dit jaar veel avonturen mee te mogen beleven

casavivalonnekekleinLonneke Meulepas (geboren op 17 juli 1997) Woonachtig in Berkel- Enschot, samen met mijn ouders, zusje en broertje.

Van jongs af aan was ik al graag met kinderen bezig. Ik zorgde en speelde altijd graag voor en met mijn broertje en zusje, neefjes en nichtjes en alle kinderen in mijn omgeving.

Mijn middelbare schooltijd heb ik door gebracht op 2 College Durendael in Oisterwijk. Hier heb ik mijn VMBO diploma gehaald, in de sector zorg en welzijn. Hierna ben ik naar het Summa Collega in Eindhoven gegaan, waar ik de studie Pedagogisch medewerker heb gevolgd. Hier ben ik in 2014 aan begonnen op niveau 3, deze opleiding heb ik afgerond in 2017. Na niveau 3, ben ik nu door aan het studeren voor niveau 4. Als het goed is, rond ik deze opleiding af in 2018. Sinds 2014 ben ik al actief bij Casa Viva. Ik ben begonnen als stagiaire en inmiddels een troste pedagogisch medewerker.
Kinderen helpen met opgroeien en zien opgroeien is mijn grootste passie. Ik vind het belangrijk dat kinderen in een vertrouwde en veilige omgeving opgroeien, met goede en gezonde voeding. Elk kind is uniek, en ontwikkelt op zijn of haar unieke manier. Ik vind het belangrijk om daarbij aan te sluiten.

In mijn vrije tijd, vind ik het leuk om creatief bezig te zijn, te fitnessen en leuke dingen te doen met vrienden en vriendinnen.

casavivatjetskeklein

 

Tjetske van Hooij (geboren in 1993)  Van 2010 tot en met 2013 heb ik de opleiding SPW 3 gevolgd ( sociaal pedagogisch medewerker). Na mijn opleiding ben ik gaan werken in de kinderopvang en heb de afgelopen 5 jaar enorm veel ervaring opgedaan. Sinds Januari 2017 ben

Mijn passie is werken en spelen met kindjes, vandaar ook de keuze voor werken in de kinderopvang.  Ook pas ik regelmatig op in mijn vrije tijd. Ik vind het belangrijk dat kinderen op hun eigen manier kunnen opgroeien en zichzelf  kunnen ontwikkelen.  Ik ga elke dag met plezier naar mijn werk, niets is leuker om de kinderen te zien opgroeien, vrienden zien maken en een brede lach op hun gezichtjes zien.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook
Instagram